Cea mai grava tehnica de pierdere a greutatii este folosita de peste 50% de oameni

Studiul de zece ani lungi releva ce functioneaza cel mai bine pe termen lung in gestionarea greutatii.
Dieta nu este raspunsul la o gestionare eficienta a greutatii, concluzioneaza noi cercetari.

Intr-adevar, oamenii care controleaza cu atentie ceea ce mananca pun pe o greutate mai mare pe termen lung, a constatat un mare studiu de 10 ani. Este mult mai bine sa eviti dieta si sa mananci simplu mese sanatoase. Ingrijirea bunastarii psihologice este, de asemenea, importanta, ca si gasirea unui sens in sensul vietii. Acestea sunt concluziile unui studiu finlandez care a urmat peste 4.900 de persoane timp de un deceniu. Rezultatele au aratat ca aproape toata lumea a castigat in greutate intre 24 si 34 de ani – in jur de 1 kg pe an.

Barbatii si femeile care au mancat si au obiceiuri alimentare neregulate au pus mai mult in greutate pe parcursul deceniului. Se crede ca in jur de 50% dintre adulti sunt dieta la un moment dat.

Dna Ulla Karkkainen, primul autor al studiului, a declarat: „De multe ori, oamenii incearca sa previna si sa gestioneze excesul de greutate si obezitatea prin dieta si sarind peste mese.

Pe termen lung, astfel de abordari par sa accelereze de fapt sa devina mai grase decat sa o impiedice. ”

In plus, femeile care au fost nemultumite de viata lor si care au baut mai multe bauturi zaharoase si-au pus si mai multa greutate. Pentru barbati, fumatul a fost un factor de risc pentru a pune pe greutate mai mult.

Dna Ulla Karkkainen, primul autor al studiului, a declarat: „In general, orientarea managementului greutatii se reduce adesea la a manca mai putin si a exercita mai mult.”

In practica, oamenii sunt incurajati sa piarda in greutate, in timp ce rezultatele studiului nostru cuprinzator privind populatia arata ca pierderea in greutate nu reprezinta o metoda eficienta de gestionare a greutatii pe termen lung.

Chiar daca dieta poate parea o solutie logica pentru problemele de gestionare a greutatii, poate creste efectiv cresterea in greutate si probleme de alimentatie pe termen lung.

Related Posts

About The Author

Add Comment